Xiphorhynchus pardalotus (bird)

Mass: 37.0 g

Diet: insectivore based on Stouffer and Bierregaard Jr 2007

Abundance: 0.56 to 2.23% (median 1.27%)

Latitudinal range: -2.4° to 7.8°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (3) only

Found in 3 samples

Brazil: Biological Dynamics of Forest Fragments Project Site KM41, Jarí Celulose S.A. (terra firme, control)

Venezuela: Imataca Forest Reserve Unit 5

Size measurements:
37 mm(N = 1)based on

See also Xiphorhynchus, Xiphorhynchus elegans, Xiphorhynchus erythropygius, Xiphorhynchus flavigaster, Xiphorhynchus fuscus, Xiphorhynchus guttatus, Xiphorhynchus lachrymosus, Xiphorhynchus obsoletus, Xiphorhynchus ocellatus, Xiphorhynchus picus, Xiphorhynchus spixii, Xiphorhynchus triangularis