Xiphorhynchus erythropygius (bird)

Mass: 46.8 g

Diet: insectivore based on Blake and Loiselle 1991

Abundance: 0.16 to 0.42% (median 0.20%)

Latitudinal range: 10.3° to 10.4°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (3) only

Found in 3 samples

Costa Rica: La Selva Biological Station (gap), La Selva Biological Station (intact forest), Monteverde

Size measurements:
46.8 mm(N = 1)based on

See also Xiphorhynchus, Xiphorhynchus elegans, Xiphorhynchus flavigaster, Xiphorhynchus fuscus, Xiphorhynchus guttatus, Xiphorhynchus lachrymosus, Xiphorhynchus obsoletus, Xiphorhynchus ocellatus, Xiphorhynchus pardalotus, Xiphorhynchus picus, Xiphorhynchus spixii, Xiphorhynchus triangularis