Vidua macroura (bird)

Mass: 16.0 g

Diet: granivore based on Erard and Brosset 2003 and Gove et al. 2013

Abundance: 0.09 to 0.86% (median 0.20%)

Latitudinal range: -30.4° to 40.2°

Habitats: temperate broadleaf/mixed forest (1), tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical moist broadleaf forest (1), tropical/subtropical savanna (2)

Found in 5 samples

Portugal: Mata Nacional do Choupal

South Africa: Umdoni Park, Tonqani

Uganda: Zika Forest (outside)

Zambia: Balmoral

Size measurements:
16 mm(N = 1)based on

See also Vidua, Vidua chalybeata, Vidua funerea, Vidua orientalis, Vidua paradisaea