Turdus leucomelas (bird)

Mass: 69.1 g

Diet: frugivore-insectivore based on Verea and Solórzano 2001; omnivore based on Anciães and Marini 2000, Manhães and Loures-Ribeiro 2005, and Teles and Dias 2010

Abundance: 0.17 to 23.49% (median 3.17%)

Latitudinal range: -23.8° to 10.4°

Habitats: temperate savanna (1), tropical/subtropical dry broadleaf forest (5), tropical/subtropical moist broadleaf forest (2), tropical/subtropical savanna (6), tropical/subtropical wetland (1)

Found in 15 samples

Brazil: Nova Era, Estação Ecológica de Águas Emendadas, São Paulo Metropolitan Area, Serra da Canastra National Park, Fazenda Brejão, Rio Paraná (cerrado, dry season), Palmas, Uberabinha River, Pontal do Paranapanema, Poconé Municipality, Chapada dos Guimarães National Park, Serra do Condurú State Park

Paraguay: Para La Tierra Biological Station

Venezuela: Este del Lago de Valencia (dry season), Cumaná

Size measurements:
69.1 mm(N = 1)based on

See also Turdus, Turdus abyssinicus, Turdus albicollis, Turdus amaurochalinus, Turdus assimilis, Turdus atrogularis, Turdus cardis, Turdus chiguanco, Turdus chrysolaus, Turdus eunomus, Turdus falklandii, Turdus flavipes, Turdus fumigatus, Turdus fuscater, Turdus grayi, Turdus gurneyi, Turdus hortulorum, Turdus ignobilis, Turdus iliacus, Turdus lawrencii, Turdus leucops, Turdus libonyana, Turdus merula, Turdus migratorius, Turdus naumanni, Turdus nigriceps, Turdus nudigenis, Turdus obscurus, Turdus obsoletus, Turdus olivaceus, Turdus olivater, Turdus pallidus, Turdus pelios, Turdus philomelos, Turdus pilaris, Turdus plebejus, Turdus plumbeus, Turdus poliocephalus, Turdus rubrocanus, Turdus rufiventris, Turdus rufopalliatus, Turdus serranus, Turdus sp., Turdus subalaris, Turdus torquatus, Turdus viscivorus