Tiaris bicolor (bird)

Mass: 9.8 g

Diet: granivore-insectivore based on Verea and Solórzano 2001 and Sainz-Borgo 2016

Abundance: 0.34 to 13.35% (median 4.39%)

Latitudinal range: 10.4° to 18.3°

Habitats: desert/xeric shrubland (1), tropical/subtropical dry broadleaf forest (4), tropical/subtropical moist broadleaf forest (3)

Found in 8 samples

Dominica: Bayac Estate

United States: Guánica, El Verde Field Station (30 mm mesh), El Verde Field Station (36 mm mesh)

Venezuela: Cumaná, Araya Peninsula (tropical thorn scrub), Instituto de Biología Experimental (wet season), Instituto de Biología Experimental (dry season)

Size measurements:
9.8 mm(N = 1)based on

See also Tiaris, Tiaris fuliginosus, Tiaris olivaceus