Sylvia borin (bird)

Mass: 18.2 g

Diet: frugivore-insectivore based on Mann 1985; insectivore based on Trager and Mistry 2003; omnivore based on Erard and Brosset 2003

Abundance: 0.03 to 10.98% (median 1.23%)

Latitudinal range: -26.2° to 55.2°

Habitats: Mediterranean woodland (4), desert/xeric shrubland (4), montane grassland (1), temperate broadleaf/mixed forest (7), temperate savanna (1), temperate wetland (2), tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical moist broadleaf forest (1), tropical/subtropical savanna (5), tropical/subtropical wetland (1)

Found in 27 samples

Austria: Hohenau-Ringelsdorf

Czech Republic: Certak

Egypt: St. Catherine's Monastery (fall), St. Catherine's Monastery (spring), Burullus Ringing Station (Autumn 2005)

France: Camargue National Park, Piémanson Beach

Germany: Mooswald

Greece: Antikythira Island (spring 1998)

Jordan: Azraq Wetland Reserve

Kenya: Ngulia Safari Lodge, Kakamega Forest

Portugal: Mata Nacional do Choupal

Romania: Grindul Lupilor

Russia: Biological Station Rybachy

South Africa: Tonqani

Spain: El Viso, Mumao

Switzerland: Portalban (Wald), Col de Bretolet

Turkey: Dicle Ringing Station (spring 2004), Lake Kuyucuk Bird Ringing Station

Uganda: Zika Forest (outside)

United Kingdom: Portland Bird Observatory

Zambia: Balmoral, Copper Chalice, Kabwe

Size measurements:
18.2 mm(N = 1)based on

See also Sylvia, Sylvia abyssinica, Sylvia atricapilla, Sylvia cantillans, Sylvia communis, Sylvia conspicillata, Sylvia crassirostris, Sylvia curruca, Sylvia hortensis, Sylvia melanocephala, Sylvia mystacea, Sylvia nisoria, Sylvia rueppeli, Sylvia sp., Sylvia undata