Sturnus vulgaris (bird)

Mass: 7.9 g

Diet: insectivore based on Blake and Hoppes 1986, Hunter et al. 1989, Allen and O'Connor 2000, and Allen and O'Connor 2000

Abundance: 0.01 to 8.46% (median 0.69%)

Latitudinal range: -32.0° to 55.2°

Habitats: Mediterranean woodland (4), boreal forest/taiga (1), montane grassland (1), temperate broadleaf/mixed forest (10), temperate wetland (2), tropical/subtropical dry broadleaf forest (1)

Found in 19 samples

Australia: Goonoo State Conservation Area (on-track, pre-baiting)

Canada: Avalon Peninsula

France: Piémanson Beach

Romania: Grindul Lupilor

Russia: Biological Station Rybachy

Slovakia: Kurników Beskid Mountain, Gbelce

Switzerland: Portalban (Wald), Col de Bretolet

United Kingdom: Wanstead

United States: Baldwin County, Hanson, Camarillo Oak Grove County Park, William Trelease Woods (gap, spring), Wateree, Dawes County (in-channel), Camarillo, Laudholm Farm, China Creek Park

Size measurements:
87.6 mmN = 1
62.1 mmN = 1

See also Sturnus, Sturnus cineraceus, Sturnus javanicus, Sturnus nigricollis, Sturnus roseus, Sturnus tristis, Sturnus unicolor