Sturnira tildae (bat)

Mass: 24.4 g based on Bernard 2001, Cruz-Neto et al. 2001, Patterson et al. 1996, and Stephan et al. 1981

Diet: frugivore based on Patterson et al. 1996, Cruz-Neto et al. 2001, Bernard 2002, Klingbell and Willig 2009, and Freeman and Lemen 2010

Abundance: 0.22 to 5.84% (median 0.89%)

Latitudinal range: -16.2° to 5.0°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (7), tropical/subtropical savanna (2), tropical/subtropical wetland (1)

Found in 10 samples

Bolivia: Estación Biológica Tunquini

Brazil: Area de Pesquisas Ecológicas do Guamá, Biological Dynamics of Forest Fragments Project Reserves 1501 and 1401, Amanã Sustainable Development Reserve (terra firme high-water under-storey), Una (cabrucas)

Guyana: Burro-Burro River, Karisparu, Kurupukari

Peru: Reserva Nacional Allpahuayo-Mishana, Refugio Juliaca (mist nets)

Size measurements:
body mass26.7 gN = 7Bernard 2001
body mass20.5 gN = 4Cruz-Neto et al. 2001
body mass28 gN = 1Patterson et al. 1996
body mass23.6 gN = 2Stephan et al. 1981

See also Sturnira, Sturnira aratathomasi, Sturnira bidens, Sturnira erythromos, Sturnira hondurensis, Sturnira lilium, Sturnira ludovici, Sturnira luisi, Sturnira magna, Sturnira occidentalis, Sturnira oporaphilum, Sturnira parvidens, Sturnira sp.