Serinus serinus (bird)

Mass: 11.2 g

Diet: granivore based on Vignoli et al. 2013

Abundance: 0.09 to 3.18% (median 0.46%)

Latitudinal range: 37.4° to 48.6°

Habitats: Mediterranean woodland (3), temperate broadleaf/mixed forest (2), temperate wetland (1)

Found in 6 samples

Austria: Hohenau-Ringelsdorf

France: Piémanson Beach

Italy: Parco Regionale Gallipoli Cognato Piccole Dolomiti Lucane

Portugal: Mata Nacional do Choupal

Slovakia: Gbelce

Spain: El Viso

Size measurements:
11.2 mm(N = 1)based on

See also Serinus, Serinus atrogularis, Serinus burtoni, Serinus canicollis, Serinus citrinelloides, Serinus gularis, Serinus leucopygius, Serinus mennelli, Serinus mozambicus, Serinus reichenowi, Serinus striolatus, Serinus sulphuratus