Seiurus motacilla (bird)

Mass: 19.9 g

Diet: insectivore based on Blake and Hoppes 1986, Blake and Loiselle 1991, and Robinson et al. 2000; invertivore based on Allen and O'Connor 2000

Abundance: 0.03 to 4.69% (median 0.30%)

Latitudinal range: 9.2° to 45.8°

Habitats: temperate broadleaf/mixed forest (4), tropical/subtropical moist broadleaf forest (6)

Found in 10 samples

Mexico: Santa Martha (forest), Finca Irlanda (winter 2002)

Nicaragua: Siuna (birds, secondary forest)

Panama: Limbo Hunt Club (forest)

United States: Baldwin County, Sandrock Cliff (spring), Sandrock Cliff (fall), El Verde Field Station (30 mm mesh), El Verde Field Station (36 mm mesh), William Trelease Woods (gap, spring)

Size measurements:
19.9 mm(N = 1)based on

See also Seiurus, Seiurus aurocapilla, Seiurus noveboracensis