Sciurus aestuans (rodent)

Mass: 170 g based on Richard-Hansen et al. 1999

Abundance: 0.31 to 6.25% (median 1.30%)

Latitudinal range: -24.5° to 0.9°

Habitats: (1), tropical/subtropical moist broadleaf forest (3)

Found in 4 samples

Brazil: Estação Biológica de Santa Lúcia (primary forest), Floresta Nacional Amapá (wet season), Reserva Ecológica Michelin (floresta), Abismo Iguatemi

Size measurements:
body mass170 gN = 6Richard-Hansen et al. 1999
head and body length172 mmN = 6Richard-Hansen et al. 1999
tail length192 mmN = 6Richard-Hansen et al. 1999
hind foot length46 mmN = 6Richard-Hansen et al. 1999
ear length19 mmN = 6Richard-Hansen et al. 1999

See also Sciurus, Sciurus aberti, Sciurus anomalus, Sciurus arizonensis, Sciurus aureogaster, Sciurus carolinensis, Sciurus colliaei, Sciurus giganteus, Sciurus granatensis, Sciurus ignitus, Sciurus igniventris, Sciurus lis, Sciurus niger, Sciurus oculatus, Sciurus solitarius, Sciurus sp., Sciurus spadiceus, Sciurus spp., Sciurus vulgaris, Sciurus warthae