Pyrrhula pyrrhula (bird)

Mass: 5.2 g

Diet: granivore based on Fuentes 1994

Abundance: 0.03 to 13.56% (median 0.76%)

Latitudinal range: 35.9° to 61.5°

Habitats: Mediterranean woodland (2), boreal forest/taiga (3), temperate broadleaf/mixed forest (15)

view a larger map

Found in 20 samples

Czech Republic: Certak

Italy: Western Trento Province (2012)

Japan: Tateyama Range, Tsundashi Pass, Otayama Bird-Observatory (1973), Otayama Bird-Observatory (1974), Otayama Bird-Observatory (1975), Otayama Bird-Observatory (1976), Otayama Bird-Observatory (1977)

Russia: Biological Station Rybachy

Slovakia: RuskÚ, Kurnikˇw Beskid Mountain

Spain: Cazorla (fruiting season), Mumao

Sweden: Boda (1990), Boda (1994), Boda (1997), Tolg

Switzerland: Portalban (Wald)

United Kingdom: Wanstead

Size measurements:
21.8 mmN = 1
27 mmN = 1

See also Pyrrhula