Prunella modularis (bird)

Mass: 4.6 g

Diet: insectivore based on Moeed and Fitzgerald 1982; insectivore-granivore based on Fuentes 1994

Abundance: 0.27 to 7.27% (median 0.84%)

Latitudinal range: 37.4° to 55.2°

Habitats: Mediterranean woodland (4), montane grassland (1), temperate broadleaf/mixed forest (8), temperate wetland (2)

Found in 15 samples

Austria: Hohenau-Ringelsdorf

Czech Republic: Certak

France: Piémanson Beach

Romania: Grindul Lupilor

Russia: Biological Station Rybachy

Slovakia: Ruské, Kurników Beskid Mountain

Spain: Cazorla (fruiting season), El Viso, Mumao

Switzerland: Portalban (Wald), Bolle di Magadino, Col de Bretolet

United Kingdom: Wanstead, Portland Bird Observatory

Size measurements:
19.7 mmN = 1
20.8 mmN = 1

See also Prunella, Prunella collaris, Prunella fulvescens, Prunella montanella, Prunella rubida