Pogonocichla stellata (bird)

Mass: 18.6 g

Diet: insectivore based on Cordeiro et al. 2015; insectivore-frugivore based on Symes and Woodborne 2009; omnivore based on Smith et al. 2015

Abundance: 0.05 to 14.71% (median 3.10%)

Latitudinal range: -30.4° to -0.4°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (4), tropical/subtropical moist broadleaf forest (4)

Found in 8 samples

Kenya: Nyeri County

South Africa: Umdoni Park

Tanzania: Amani Site 10, Uluguru South Forest Reserve Basecamp 3, Mangala Forest Reserve (pre-fire), Mangala Forest Reserve (eight months post-fire), Bunduki Forest Reserve (cold season), Bunduki Forest Reserve (hot season)

Size measurements:
18.6 mm(N = 1)based on

See also Pogonocichla