Ploceus philippinus (bird)

Mass: 28.2 g

Diet: granivore based on Joshi et al. 2012

Abundance: 0.07 to 29.85% (median 8.88%)

Latitudinal range: 2.9° to 25.1°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (1), tropical/subtropical wetland (4)

Found in 5 samples

Bangladesh: Baikka Beel (March 2011), Tanguar (February 2012), Tanguar (March 2013)

Malaysia: Paya Indah Wetland Reserve

Thailand: Wat Phai Lom (1969)

Size measurements:
28.2 mm(N = 1)based on

See also Ploceus, Ploceus albinucha, Ploceus aurantius, Ploceus baglafecht, Ploceus bicolor, Ploceus capensis, Ploceus cucullatus, Ploceus intermedius, Ploceus luteolus, Ploceus manyar, Ploceus melanocephalus, Ploceus melanogaster, Ploceus nelicourvi, Ploceus nigerrimus, Ploceus nigricollis, Ploceus ocularis, Ploceus sp., Ploceus spekei, Ploceus tricolor, Ploceus velatus, Ploceus xanthops