Platyrrhinus recifinus (bat)

Mass: 17.7 g based on Velazco 2005

Diet: frugivore based on Nobre et al. 2013

Abundance: 0.17 to 6.87% (median 1.60%)

Latitudinal range: -23.1° to -5.2°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (6), tropical/subtropical moist broadleaf forest (6), tropical/subtropical savanna (1)

Found in 13 samples

Brazil: Ilha da Marambaia, Una (forests), Serra Negra (south slope), Serra Negra (north slope), Parque Estadual do Rio Doce (Campolina), Parque Estadual do Rio Doce (Campo de Pouso), Morro de São João, Praia das Neves, Una (cabrucas), Ilhéus (cabrucas), Curió Municipal Natural Park, Quinta da Boa Vista

Peru: Truenococha

Size measurements:
body mass17.7 g(N = 6)based on Velazco 2005

See also Platyrrhinus, Platyrrhinus "helleri/brachycephalus", Platyrrhinus albericoi, Platyrrhinus brachycephalus, Platyrrhinus dorsalis, Platyrrhinus fusciventris, Platyrrhinus helleri, Platyrrhinus incarum, Platyrrhinus infuscus, Platyrrhinus lineatus, Platyrrhinus masu, Platyrrhinus matapalensis, Platyrrhinus nigellus, Platyrrhinus umbratus, Platyrrhinus vittatus