Platyrrhinus infuscus (bat)

Mass: 43.5 g based on Mena 2010, Patterson et al. 1996, and Velazco 2005

Diet: frugivore based on Patterson et al. 1996

Abundance: 0.15 to 11.72% (median 0.66%)

Latitudinal range: -17.1° to -4.0°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (6) only

view a larger map

Found in 6 samples

Bolivia: Santuario de Vida Silvestre Cavernas de Repechón (cultivo), Santuario de Vida Silvestre Cavernas de Repechón (barbecho), Santuario de Vida Silvestre Cavernas de Repechón (bosque joven), Santuario de Vida Silvestre Cavernas de Repechón (bosque maduro)

Peru: Reserva Nacional Allpahuayo-Mishana, Valle de Pozuzo

Size measurements:
body mass42.8 gN = 30Mena 2010
body mass43 gN = 1Patterson et al. 1996
body mass44.5 gN = 23Velazco 2005

See also Platyrrhinus, Platyrrhinus "helleri/brachycephalus", Platyrrhinus albericoi, Platyrrhinus brachycephalus, Platyrrhinus dorsalis, Platyrrhinus fusciventris, Platyrrhinus helleri, Platyrrhinus incarum, Platyrrhinus lineatus, Platyrrhinus masu, Platyrrhinus matapalensis, Platyrrhinus nigellus, Platyrrhinus recifinus, Platyrrhinus umbratus, Platyrrhinus vittatus