Platyrrhinus dorsalis (bat)

Mass: 27.0 g based on Patterson et al. 1996

Diet: frugivore based on Patterson et al. 1996

Abundance: 3.91 to 5.00% (median 3.97%)

Latitudinal range: 4.8° to 10.4°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (3) only

view a larger map

Found in 3 samples

Colombia: Santuario de Fauna y Flora Otún Quimbaya

Panama: Chucantí Nature Reserve (Camp Site)

Venezuela: El Silencio

Size measurements:
body mass27 g(N = 1)based on Patterson et al. 1996

See also Platyrrhinus, Platyrrhinus "helleri/brachycephalus", Platyrrhinus albericoi, Platyrrhinus brachycephalus, Platyrrhinus fusciventris, Platyrrhinus helleri, Platyrrhinus incarum, Platyrrhinus infuscus, Platyrrhinus lineatus, Platyrrhinus masu, Platyrrhinus matapalensis, Platyrrhinus nigellus, Platyrrhinus recifinus, Platyrrhinus umbratus, Platyrrhinus vittatus