Platyrinchus cancrominus (bird)

Mass: 9.2 g

Diet: insectivore based on Anderson and Naka 2011

Abundance: 1.33 to 6.13% (median 1.46%)

Latitudinal range: 13.7° to 17.6°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical moist broadleaf forest (2)

Found in 3 samples

Belize: Hill Bank

Nicaragua: Siuna (birds, primary forest), Siuna (birds, secondary forest)

Size measurements:
9.2 mm(N = 1)based on

See also Platyrinchus, Platyrinchus coronatus, Platyrinchus mystaceus, Platyrinchus platyrhynchos, Platyrinchus saturatus