Pipra pipra (bird)

Mass: 10.3 g

Diet: frugivore based on Henriques et al. 2003, Wunderle Jr et al. 2006, and Stouffer and Bierregaard Jr 2007

Abundance: 0.23 to 5.57% (median 3.44%)

Latitudinal range: -2.4° to 7.8°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (5) only

Found in 5 samples

Brazil: Biological Dynamics of Forest Fragments Project Site KM41, Jaú National Park (near stream), Jaú National Park (plateau)

Colombia: Mirití Paraná River

Venezuela: Imataca Forest Reserve Unit 5

Size measurements:
10.3 mm(N = 1)based on

See also Pipra, Pipra coronata, Pipra erythrocephala, Pipra fasciicauda, Pipra filicauda, Pipra iris, Pipra mentalis, Pipra nattereri, Pipra rubrocapilla