Pipra fasciicauda (bird)

Mass: 15.9 g

Diet: frugivore based on Anciães and Marini 2000, Flores et al. 2002, and da Silva et al. 2015

Abundance: 0.50 to 10.78% (median 4.88%)

Latitudinal range: -23.8° to -8.5°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (2), tropical/subtropical moist broadleaf forest (4), tropical/subtropical savanna (3), tropical/subtropical wetland (1)

Found in 10 samples

Bolivia: Noel Kempff Mercado National Park

Brazil: Palmas, Uberabinha River, Pontal do Paranapanema, Poconé Municipality, Chapada dos Guimarães National Park, AC1, AC2

Paraguay: Para La Tierra Biological Station

Peru: West of Pucallpa

Size measurements:
15.9 mm(N = 1)based on

See also Pipra, Pipra coronata, Pipra erythrocephala, Pipra filicauda, Pipra iris, Pipra mentalis, Pipra nattereri, Pipra pipra, Pipra rubrocapilla