Pipra coronata (bird)

Mass: 8.0 g

Diet: frugivore based on Canaday 1977 and Robinson et al. 2000; insectivore-frugivore based on Armacost Jr 2006

Abundance: 0.04 to 14.19% (median 5.24%)

Latitudinal range: -2.1° to 9.2°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (7) only

Found in 7 samples

Brazil: Jaú National Park (near stream), Jaú National Park (plateau)

Colombia: Mirití Paraná River

Panama: Pipeline Road, Limbo Hunt Club (gap), Limbo Hunt Club (forest)

Venezuela: Imataca Forest Reserve Unit 5

Size measurements:
8 mm(N = 1)based on

See also Pipra, Pipra erythrocephala, Pipra fasciicauda, Pipra filicauda, Pipra iris, Pipra mentalis, Pipra nattereri, Pipra pipra, Pipra rubrocapilla