Phoenicurus auroreus (bird)

Mass: 16.2 g

Diet: insectivore based on Yashmita-Ulman et al. 2016

Abundance: 0.02 to 0.60% (median 0.08%)

Latitudinal range: 36.0° to 49.9°

Habitats: temperate broadleaf/mixed forest (7), temperate coniferous forest (1), temperate wetland (1)

Found in 9 samples

China: Xiaolongmen Forest Park

Japan: Tateyama Range, Otayama Bird-Observatory (1973), Otayama Bird-Observatory (1974), Otayama Bird-Observatory (1975), Otayama Bird-Observatory (1976), Otayama Bird-Observatory (1977), West Coast Park

Russia: Muraviovka Park

Size measurements:
16.2 mm(N = 1)based on

See also Phoenicurus, Phoenicurus erythrogaster, Phoenicurus fuliginosus, Phoenicurus ochruros, Phoenicurus phoenicurus