Phaethornis striigularis (bird)

Mass: 3.0 g

Diet: nectarivore based on Anderson and Naka 2011 and Ramírez-Albores and Navarro-Sigüenza 2011

Abundance: 0.60 to 1.13%

Latitudinal range: 15.7° to 15.8°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (2) only

Found in two samples

Guatemala: Puerto Barrios (mist netted birds)

Honduras: Centro de Investigacíon y Jardín Botánico Lancetilla

Size measurements:
3 mm(N = 1)based on

See also Phaethornis, Phaethornis atrimentalis, Phaethornis bourcieri, Phaethornis eurynome, Phaethornis hispidus, Phaethornis idaliae, Phaethornis longirostris, Phaethornis longuemareus, Phaethornis malaris, Phaethornis nattereri, Phaethornis philippii, Phaethornis pretrei, Phaethornis ruber, Phaethornis superciliosus, Phaethornis syrmatophorus