Penelope jacquacu (bird)

Mass: 1.6 kg

Diet: frugivore based on Canaday 1977 and Feeley 2003

Abundance: 0.19 to 1.64% (median 0.83%)

Latitudinal range: -12.6° to -0.6°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (3) only

Found in 3 samples

Ecuador: Chorongo

Peru: Los Amigos Conservation Concession (2005), Los Amigos Conservation Concession (2006)

Size measurements:
1569 mm(N = 1)based on

See also Penelope, Penelope purpurescens, Penelope superciliaris