Parus carolinensis (bird)

Diet: insectivore based on Allen and O'Connor 2000

Abundance: 0.78 to 4.36% (median 1.50%)

Latitudinal range: 30.7° to 34.0°

Habitats: temperate broadleaf/mixed forest (5) only

Found in 5 samples

United States: Baldwin County, Horseshoe Bend Research Area, Wateree, St. Catherine's Island, Wedge Plantation

See also Parus, Parus ater, Parus atricapillus, Parus bicolor, Parus caeruleus, Parus cristatus, Parus cyanus, Parus elegans, Parus funereus, Parus hudsonicus, Parus inornatus, Parus m. x P. m. minor minor, Parus major, Parus montanus, Parus palustris, Parus varius, Parus xathogenys