Parus bicolor (bird)

Diet: insectivore based on Allen and O'Connor 2000 and Allen and O'Connor 2000

Abundance: 0.41 to 6.39% (median 4.12%)

Latitudinal range: 30.7° to 42.3°

Habitats: temperate broadleaf/mixed forest (6) only

Found in 6 samples

United States: Baldwin County, Horseshoe Bend Research Area, Wateree, St. Catherine's Island, Wedge Plantation, Laudholm Farm

See also Parus, Parus ater, Parus atricapillus, Parus caeruleus, Parus carolinensis, Parus cristatus, Parus cyanus, Parus elegans, Parus funereus, Parus hudsonicus, Parus inornatus, Parus m. x P. m. minor minor, Parus major, Parus montanus, Parus palustris, Parus varius, Parus xathogenys