Pardofelis marmorata (carnivore)

Mass: 3.7 kg based on Grassman Jr et al. 2005

Diet: carnivore based on Grassman Jr et al. 2005

Abundance: 0.05 to 7.04% (median 0.32%)

Latitudinal range: -0.4° to 27.6°

Habitats: temperate broadleaf/mixed forest (1), temperate coniferous forest (1), tropical/subtropical dry broadleaf forest (3), tropical/subtropical moist broadleaf forest (9)

view a larger map

Found in 14 samples

Bhutan: Lamai Goempa Research Preserve

China: Nangunhe Nature Reserve, Tengchong Section

Indonesia: Acacia mangium plantation

Malaysia: Merapoh, Jerangau Forest Reserve, Deramakot Forest Reserve, Imbak Canyon Conservation Area, Jenut Bayek, Jenut Wan Bulan and Fruiting Area, Maliau Basin Conservation Area, Anap Sustainable Development Unit

Myanmar: Hukaung Valley Wildlife Sanctuary (Outside the Core), Mae Nyaw Kee South

Thailand: Khao Yai National Park

Size measurements:
♀ body mass3700 kgN = 1Grassman Jr et al. 2005
♀ head and body length620 mmN = 1Grassman Jr et al. 2005
♀ tail length530 mmN = 1Grassman Jr et al. 2005
♀ hind foot length125 mmN = 1Grassman Jr et al. 2005
♀ ear length50 mmN = 1Grassman Jr et al. 2005

See also Pardofelis