Papio hamadryas (primate)

Mass: 12 kg based on Dunbar 1990

Abundance: 5.12 to 37.07% (median 12.74%)

Latitudinal range: -33.9° to -33.6°

Habitats: Mediterranean woodland (1), desert/xeric shrubland (2), tropical/subtropical savanna (1)

Found in 4 samples

South Africa: Groenefontein Nature Reserve (fynbos), Groenefontein Nature Reserve (riverine vegetation), Groenefontein Nature Reserve (thicket vegetation), Between George and Karatara

Size measurements:
♀ body mass9700 kgN = 24Dunbar 1990
♂ body mass16200 kgN = 15Dunbar 1990

See also Papio, Papio anubis, Papio cynocephalus, Papio ursinus