Papio anubis (primate)

Mass: 18 kg based on Dunbar 1990

Abundance: 2.56 to 14.73%

Latitudinal range: -0.0° to 9.6°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (1), tropical/subtropical savanna (1)

Found in two samples

Ghana: Mole National Park

Uganda: Bwindi Impenetrable National Park

Size measurements:
♀ body mass12500 kgN = 26Dunbar 1990
♂ body mass21500 kgN = 43Dunbar 1990

See also Papio, Papio cynocephalus, Papio hamadryas, Papio ursinus