Otus bakkamoena (bird)

Mass: 4.8 g

Diet: carnivore based on Mukhopadhyay and Mazumdar 2017

Abundance: 0.02 to 1.82% (median 0.45%)

Latitudinal range: 3.0° to 36.0°

Habitats: temperate broadleaf/mixed forest (3), tropical/subtropical dry broadleaf forest (2), tropical/subtropical moist broadleaf forest (4)

Found in 9 samples

China: Heshan Hilly Land Interdisciplinary Experimental Station, Shunhuang Shan Nature Reserve, Dawei Shan Nature Reserve

Japan: Otayama Bird-Observatory (1974), Otayama Bird-Observatory (1975), Otayama Bird-Observatory (1977)

Malaysia: Pasoh Forest Reserve (regenerating forest)

Thailand: Wat Phai Lom (1969), Wat Phai Lom (1970)

Size measurements:
116 mmN = 1
108 mmN = 1
108 mmN = 1

See also Otus, Otus asio, Otus choliba, Otus lettia, Otus longicornis, Otus megalotis, Otus mirus, Otus rufescens, Otus scops, Otus spilocephalus, Otus sunia