Nonnula rubecula (bird)

Mass: 18.4 g

Diet: insectivore based on Canaday 1997

Abundance: 0.27 to 1.54% (median 0.67%)

Latitudinal range: -22.9° to -10.2°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (2), tropical/subtropical savanna (3)

view a larger map

Found in 5 samples

Brazil: Fazenda Brej„o, Rio ParanŠ (cerrado, dry season), Palmas, Uberabinha River, Pontal do Paranapanema

Size measurements:
18.4 mm(N = 1)based on

See also Nonnula, Nonnula brunnea, Nonnula ruficapilla