Myrmeciza exsul (bird)

Mass: 26.5 g

Diet: insectivore based on Blake and Loiselle 1991 and Robinson et al. 2000

Abundance: 0.48 to 2.01% (median 1.16%)

Latitudinal range: 9.2° to 10.4°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (4) only

Found in 4 samples

Costa Rica: La Selva Biological Station (gap), La Selva Biological Station (intact forest)

Panama: Limbo Hunt Club (gap), Limbo Hunt Club (forest)

Size measurements:
26.5 mm(N = 1)based on

See also Myrmeciza, Myrmeciza athrotorax, Myrmeciza atrothorax, Myrmeciza ferruginea, Myrmeciza fortis, Myrmeciza hemimelaena, Myrmeciza longipes, Myrmeciza loricata, Myrmeciza melanoceps, Myrmeciza squamosa