Myiarchus swainsoni (bird)

Mass: 25.1 g

Diet: insectivore based on dos Anjos and Boçon 1999, Ribon et al. 2003, and Teles and Dias 2010

Abundance: 0.52 to 5.06% (median 0.81%)

Latitudinal range: -17.0° to 10.4°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical moist broadleaf forest (1), tropical/subtropical savanna (2)

Found in 4 samples

Brazil: Estação Ecológica de Águas Emendadas, Fazenda Brejão

Ecuador: Tiputini Biodiversity Station (Harpia, 2001)

Venezuela: Cumaná

Size measurements:
25.1 mm(N = 1)based on

See also Myiarchus, Myiarchus cephalotes, Myiarchus cinerascens, Myiarchus crinitus, Myiarchus ferox, Myiarchus sp., Myiarchus stolidus, Myiarchus tuberculifer, Myiarchus tyrannulus