Myiarchus ferox (bird)

Mass: 27.5 g

Diet: insectivore based on Manhães and Loures-Ribeiro 2005 and Teles and Dias 2010; omnivore based on Henriques et al. 2003 and Ribon et al. 2003

Abundance: 0.03 to 4.89% (median 0.50%)

Latitudinal range: -23.8° to 10.4°

Habitats: temperate savanna (1), tropical/subtropical dry broadleaf forest (3), tropical/subtropical moist broadleaf forest (1), tropical/subtropical savanna (2)

Found in 7 samples

Brazil: Serra da Canastra National Park, Fazenda Brejão, Uberabinha River, Pontal do Paranapanema

Paraguay: Para La Tierra Biological Station

Peru: Plantación Tupac

Venezuela: Cumaná

Size measurements:
27.5 mm(N = 1)based on

See also Myiarchus, Myiarchus cephalotes, Myiarchus cinerascens, Myiarchus crinitus, Myiarchus sp., Myiarchus stolidus, Myiarchus swainsoni, Myiarchus tuberculifer, Myiarchus tyrannulus