Molothrus aeneus (bird)

Mass: 68.9 g

Diet: granivore-insectivore based on Ramírez-Albores and Navarro-Sigüenza 2011

Abundance: 0.10 to 4.34% (median 0.21%)

Latitudinal range: 10.3° to 18.5°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical moist broadleaf forest (2)

Found in 3 samples

Costa Rica: Monteverde

Guatemala: Puerto Barrios (mist netted birds)

Mexico: Sierra de Huautla Biosphere Reserve (birds)

Size measurements:
68.9 mm(N = 1)based on

See also Molothrus, Molothrus ater, Molothrus bonariensis, Molothrus oryzivorus, Molothrus rufoaxillaris