Miniopterus inflatus (bat)

Mass: 12.9 g based on Bates et al. 2013 and Stephan et al. 1981

Diet: insectivore based on Van Cakenberghe et al. 2002

Abundance: 7.24 to 28.30%

Latitudinal range: 3.1° to 12.2°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical savanna (1)

view a larger map
Found in two samples

Democratic Republic of the Congo: Durba

Ethiopia: Abi Jacula

Size measurements:
♀ body mass9.0 gN = 1Bates et al. 2013
♀ body mass9.5 gN = 1Bates et al. 2013
♂ body mass8.5 gN = 1Bates et al. 2013
♂ body mass10.0 gN = 1Bates et al. 2013
body mass15.2 gN = 8Stephan et al. 1981

See also Miniopterus, Miniopterus australis, Miniopterus fossilis, Miniopterus gleni, Miniopterus manavi, Miniopterus medius, Miniopterus minor, Miniopterus pusillus, Miniopterus schreibersii, Miniopterus sp., Miniopterus tristis