Microrhopias quixensis (bird)

Mass: 7.9 g

Diet: insectivore based on Robinson et al. 2000, Henriques et al. 2003, Wunderle Jr et al. 2006, Anderson and Naka 2011, and da Silva et al. 2015

Abundance: 0.08 to 1.22% (median 0.27%)

Latitudinal range: -9.8° to 17.6°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical moist broadleaf forest (6)

Found in 7 samples

Belize: Hill Bank

Brazil: Tapajós National Forest (gap), Tapajós National Forest (forest), AC2

Nicaragua: Siuna (birds, primary forest), Siuna (birds, secondary forest)

Panama: Pipeline Road

Size measurements:
7.9 mm(N = 1)based on

See also Microrhopias