Merops pusillus (bird)

Mass: 15.1 g

Diet: insectivore based on Erard and Brosset 2003 and Trager and Mistry 2003

Abundance: 0.16 to 3.70% (median 0.98%)

Latitudinal range: -15.6° to 10.1°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical savanna (2)

Found in 3 samples

Burkina Faso: Cascades Region (2011)

Zambia: Balmoral, Copper Chalice

Size measurements:
15.1 mm(N = 1)based on

See also Merops, Merops apiaster, Merops bulocki, Merops gularis, Merops muelleri, Merops oreobates, Merops orientalis, Merops persicus, Merops philippinus, Merops variegatus, Merops viridis