Manacus vitellinus (bird)

Mass: 19.3 g

Diet: frugivore based on Robinson et al. 2000

Abundance: 0.24 to 9.38% (median 0.73%)

Latitudinal range: 9.0° to 9.2°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (3), tropical/subtropical savanna (2)

Found in 5 samples

Panama: Chiva Chiva Road (early shrub), Chiva Chiva Road (late shrub), Pipeline Road, Limbo Hunt Club (gap), Limbo Hunt Club (forest)

Size measurements:
19.3 mm(N = 1)based on

See also Manacus, Manacus candei, Manacus manacus