Lepus europaeus (small mammal)

Mass: 3.4 kg based on Jennings et al. 2006

Diet: herbivore based on Rühe and Hohmann 2004

Abundance: 0.32 to 54.10% (median 2.44%)

Latitudinal range: -40.1° to 46.2°

Habitats: Mediterranean woodland (1), temperate broadleaf/mixed forest (7), temperate coniferous forest (2), temperate savanna (1), tropical/subtropical dry broadleaf forest (3), tropical/subtropical savanna (1)

Found in 15 samples

Argentina: Lanín National Park

Brazil: Serra do Japi Biological Reserve (2006/2007), Serra do Japi Biological Reserve (2009/2010), Ibicuí River

Bulgaria: Osogovo Mountain (Natura 2000 study), Osogovo Mountain (intensive study), Osogovo Mountain (opportunistic study)

Canada: Lindsay

Italy: Western Trento Province (2012)

Turkey: Yaylacik Research Forest, Marmaris, Ciglikara Nature Reserve, Barhal Stream

Uruguay: Rivera (plantation), Rivera (grassland)

Size measurements:
♀ body mass3600 kgN = 331Jennings et al. 2006
♂ body mass3200 kgN = 349Jennings et al. 2006

See also Lepus, Lepus alleni, Lepus americanus, Lepus brachyurus, Lepus californicus, Lepus capensis, Lepus granatensis, Lepus nigricollis, Lepus oiostolus, Lepus peguensis, Lepus saxatilis, Lepus sp., Lepus timidus, Lepus tolai