Histiotus macrotus (bat)

Mass: 11.7 g based on Barquez et al. 1999, Bracamonte 2010, and Canals et al. 2005

Diet: insectivore based on Bracamonte 2013

Abundance: 0.86 to 43.18% (median 5.33%)

Latitudinal range: -26.8° to -22.5°

Habitats: temperate broadleaf/mixed forest (2), tropical/subtropical dry broadleaf forest (1)

Found in 3 samples

Argentina: Parque Provincial Potrero de Yala, Sierra de San Javier

Paraguay: Base Naval Pedro P. Pena

Size measurements:
body mass11.2 gN = 10Barquez et al. 1999
body mass14.7 gN = 11Barquez et al. 1999
body mass10.9 gN = 19Bracamonte 2010
body mass9.65 gN = 4Canals et al. 2005

See also Histiotus, Histiotus montanus, Histiotus velatus