Habia fuscicauda (bird)

Mass: 6.1 g

Diet: frugivore-insectivore based on Blake and Loiselle 1991; insectivore-frugivore based on Ramírez-Albores and Navarro-Sigüenza 2011; omnivore based on Robinson et al. 2000 and Anderson and Naka 2011

Abundance: 0.51 to 24.77% (median 3.57%)

Latitudinal range: 9.0° to 18.5°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (1), tropical/subtropical moist broadleaf forest (7), tropical/subtropical savanna (1)

Found in 9 samples

Belize: Hill Bank

Mexico: Palenque National Park (control sites), Palenque National Park (connected sites), Palenque National Park (unconnected sites)

Nicaragua: Siuna (birds, primary forest), Siuna (birds, secondary forest), Siuna (birds, allspice)

Panama: Chiva Chiva Road (late shrub), Pipeline Road

Size measurements:
41 mmN = 1
37.4 mmN = 1

See also Habia, Habia gutturalis, Habia rubica