Gracupica contra (bird)

Mass: 84.0 g

Diet: omnivore based on Mukhopadhyay and Mazumdar 2017

Abundance: 0.14 to 11.15% (median 3.04%)

Latitudinal range: 13.6° to 25.1°

Habitats: tropical/subtropical moist broadleaf forest (2), tropical/subtropical wetland (5)

Found in 7 samples

Bangladesh: Baikka Beel (December 2011), Baikka Beel (February 2013), Pashua Haor (February 2012), Tanguar (February 2012), Tanguar (March 2013)

Thailand: Wat Phai Lom (1969), Wat Phai Lom (1970)

Size measurements:
84 mm(N = 1)based on

See also Gracupica