Glaucidium cuculoides (bird)

Mass: 187 g

Diet: carnivore based on Sharma and Kichloo 2015 and Yashmita-Ulman et al. 2016; insectivore based on Zou et al. 2012

Abundance: 0.67 to 3.64% (median 1.59%)

Latitudinal range: 14.4° to 28.4°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (2), tropical/subtropical moist broadleaf forest (3)

Found in 5 samples

China: Heshan Hilly Land Interdisciplinary Experimental Station, Jianfengling Forest Area (1000 m), Jianfengling Forest Area (500 m), Dawei Shan Nature Reserve

Thailand: Srinakarin Dam (mist nets)

Size measurements:
187 mm(N = 1)based on

See also Glaucidium, Glaucidium brasilianum, Glaucidium brodiei, Glaucidium gnoma, Glaucidium hardyi, Glaucidium minutissimum, Glaucidium nanum, Glaucidium passerinum, Glaucidium peruanum, Glaucidium tephronotum