Gallus gallus (bird)

Mass: 29.1 g

Diet: frugivore-granivore based on Joshi et al. 2012; omnivore based on Yong et al. 2011, Zou et al. 2012, and Yashmita-Ulman et al. 2016

Abundance: 0.05 to 8.54% (median 0.73%)

Latitudinal range: -5.2° to 47.4°

Habitats: (1), mangrove (1), temperate broadleaf/mixed forest (1), tropical/subtropical dry broadleaf forest (3), tropical/subtropical moist broadleaf forest (4)

Found in 10 samples

Bangladesh: Sundarbans East Wildlife Sanctuary

Canada: Keffer (Midden 57, screened)

India: Wangasara (Forest B), Similipal Tiger Reserve (camera traps)

Indonesia: Buton Utara, Lambusango

Malaysia: Universiti Teknologi Malaysia

Myanmar: Hukaung Valley Wildlife Sanctuary (Outside the Core)

Switzerland: Zurich (movement photos)

Thailand: Hala-Bala Wildlife Sanctuary

Size measurements:
988 mmN = 1
844 mmN = 1

See also Gallus, Gallus sp.