Fringilla coelebs (bird)

Mass: 2.9 g

Diet: granivore based on Fuentes 1994 and Vignoli et al. 2013

Abundance: 0.05 to 23.73% (median 5.63%)

Latitudinal range: 37.9° to 63.8°

Habitats: Mediterranean woodland (5), boreal forest/taiga (4), temperate broadleaf/mixed forest (12), temperate savanna (1), temperate wetland (1)

view a larger map

Found in 23 samples

Czech Republic: Certak

France: PiÚmanson Beach

Germany: Mooswald

Italy: Parco Regionale Gallipoli Cognato Piccole Dolomiti Lucane

Portugal: Mata Nacional do Choupal

Romania: Grindul Lupilor

Russia: Biological Station Rybachy

Slovakia: RuskÚ, Kurnikˇw Beskid Mountain

Spain: Cazorla (fruitless season), Cazorla (fruiting season), Mumao

Sweden: Umea, Boda (1990), Boda (1994), Boda (1997), Rickebasta (1996), Rickebasta (1997), Tolg, Egeside sj÷

Switzerland: Portalban (Wald)

Turkey: Dicle Ringing Station (spring 2004)

United Kingdom: Wanstead

Size measurements:
21.9 mmN = 1
28.3 mmN = 1
23.6 mmN = 1

See also Fringilla, Fringilla montifringilla