Ficedula narcissina (bird)

Mass: 13.1 g

Abundance: 0.13 to 2.73% (median 0.32%)

Latitudinal range: 3.0° to 37.9°

Habitats: temperate broadleaf/mixed forest (5), temperate coniferous forest (1), tropical/subtropical moist broadleaf forest (2)

Found in 8 samples

China: Heshan Hilly Land Interdisciplinary Experimental Station

Japan: Otayama Bird-Observatory (1973), Otayama Bird-Observatory (1974), Otayama Bird-Observatory (1975), Otayama Bird-Observatory (1976), Otayama Bird-Observatory (1977), West Coast Park

Malaysia: Pasoh Forest Reserve (virgin forest)

Size measurements:
13.1 mm(N = 1)based on

See also Ficedula, Ficedula albicilla, Ficedula albicollis, Ficedula dumetoria, Ficedula elisea, Ficedula hyperythra, Ficedula hypoleuca, Ficedula mugimaki, Ficedula parva, Ficedula rufigula, Ficedula semitorquata, Ficedula tricolor, Ficedula westermanni, Ficedula zanthopygia