Eumops glaucinus (bat)

Mass: 34.9 g based on Bowles et al. 1990, LaVal 1969, Barquez et al. 1999, Motta Junior and Taddei 1992, and Stephan et al. 1981

Diet: insectivore based on Ochoa et al. 2000 and Kalko et al. 2008

Abundance: 0.16 to 15.37% (median 3.01%)

Latitudinal range: -24.4° to 21.0°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (8), tropical/subtropical savanna (2)

Found in 10 samples

Bolivia: Espíritu

Brazil: São Paulo, Middle São Francisco River

Mexico: Country Club Campestre, Colegio Peninsular

Paraguay: Base Naval Pedro P. Pena, Estancia Itabo, Estancia Samaklay, Parque Nacional Serrania San Luis

Venezuela: Negra Hipólita

Size measurements:
♀ body mass34.4 gN = 84Bowles et al. 1990
♀ body mass30.3 gN = 1LaVal 1969
♀ body mass34.0 gN = 1LaVal 1969
♂ body mass35.9 gN = 82Bowles et al. 1990
♂ body mass28.8 gN = 1LaVal 1969
♂ body mass30.4 gN = 1LaVal 1969
body mass24.0 gN = 1Barquez et al. 1999
body mass28.0 gN = 1Barquez et al. 1999
body mass28.6 gN = 1Motta Junior and Taddei 1992
body mass38.6 gN = 1Motta Junior and Taddei 1992
body mass37.2 gN = 3Stephan et al. 1981

See also Eumops, Eumops auripendulus, Eumops bonariensis, Eumops hansae, Eumops maurus, Eumops patagonicus, Eumops perotis, Eumops underwoodi