Elaenia frantzii (bird)

Mass: 19.6 g

Diet: frugivore based on Castaņo-Villa and Patiņo-Zabala 2008

Abundance: 0.19 to 1.39% (median 0.80%)

Latitudinal range: 9.6° to 13.7°

Habitats: tropical/subtropical dry broadleaf forest (2), tropical/subtropical moist broadleaf forest (3)

Found in 5 samples

Costa Rica: Savegre Lodge (secondary forest), University of Georgia San Luis Research Station, Monteverde

Nicaragua: Siuna (birds, secondary forest), Siuna (birds, pasture)

Size measurements:
19.6 mm(N = 1)based on

See also Elaenia, Elaenia albiceps, Elaenia chiriquensis, Elaenia cristata, Elaenia flavogaster, Elaenia martinica, Elaenia mesoleuca, Elaenia obscura, Elaenia parvirostris, Elaenia sp., Elaenia spectabilis, Elaenia strepera